Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Πήρα το περιοδικό στα χέρια μου, έριξα μια ματιά στις αγγελίες και πρόσεξα κάτι .Καμία αγγελία για μελίσσια ή παραφυάδες δεν είχε τιμή .Δεν λέω- κανείς δεν τους υποχρεώνει να βάλουν την τιμή στην αγγελία τους . Πιστεύω όμως ότι για όλους όσους ενδιαφέρονται θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε τιμή .Ζητάω συγνώμη αν στενοχωρήσω κανέναν από τους μπλόγκερς με αυτό που λέω .

3 σχόλια:

  1. Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο!!! Και δεν είναι μόνο στα μελισσοκομικά περιοδικά αυτό το φαινόμενο….. είναι διστιχος πανελλαδικό!!! Σε ποσοστό άνω του 90 % σε σάϊτ ή σε περιοδικά δεν αναγράφουν τιμές!! Μα σε ρούχα θες… σε εργαλεία…. Σε ξενοδοχεία!!!! Είναι το ελληνικό σύστημα, κάθε πελάτης και άλλη τιμή!! ελάτε από εδώ να το κουβεντιάσομε, είναι ο ανταγωνισμός βλέπεις που δεν θες να σου φύγει κανένας πελάτης ή το να μην ξέρει ο ένας τι τιμή έκανες στον άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολα βρίσκεις <> στις μέρες μας...!Οπότε σπάνια θα πούνε τιμές για τα μελίσσια.Είναι λίγοι οι πραγματικοί μελισσοτρόφοι οι υπόλοιποι νομίζουν πως με ένα Ζέντερ που έτυχε στα χέρια τους , θα βγάλουν λεφτά...Αλλά το χειρότερο κατ'εμέ δεν είναι η έλλειψη αναφοράς τιμών όσο η γενικευμένη και απροσδιόριστη πώληση: μελισσιών , παραφυάδων ,φετινών βασιλισσών κλπ. τι εννοείται τέλος πάντων μελίσσι 10άρι; 6άρι; 5άρι; κατά πόσον αληθεύουν οι...ονομασίες; Τι σημαίνει τιμή πλαισίου; όταν τις πιο πολλές φορές τα πλαίσια μπαίνουν πλασματικά ώστε να αυξηθεί η τελική τιμή & να <> οι κατάμαυρες παλιές & άχρηστες κερήθρες...
    Άρα φίλοι μου...πολλές οι αγγελίες αλλά λίγες οι ευκαιρίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή