Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Απορία?

Είχα πάει στη Νομαρχία Αθηνών να πάρω το βιβλιάριο μελισσοκομίας .Μαζί με το βιβλιάριο μου έδωσαν και αυτό το χαρτί ,το οποιό αναφέρεται σε τρόπους καταπολέμησης του κηρόσκωρου .

Από όσο ξέρω όμως,ο καπνισμός των κηρηθρών με διοξείδιο του θείου έχει απαγορευτεί εδώ και χρόνια ή μήπως κάνω λάθος?Εκτός κι αν στην Νομαρχία δεν το έχουν προσέξει ,καθώς το έγγραφο είναι παλιό (25-11-2003).

6 σχόλια:

  1. Δημήτρη το διοξείδιο του θείου βγαίνει από το κάψιμο της θειάφης.Δεν έχει απαγορευτεί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη καλησπέρα, αν και δεν ειναι ο κατάλληλος χώρος, επειδη ανέφερες μελισσοκομικό βιβλιάριο θελω να ρωτήσω κάτι σχετικά. Αυτή τη στιγμή έχω δυο μελισσάκια στο εξοχικό στην Κινέτα και θέλω να τα κάνω περισσοτερα, αναγκαστικά 10 γιατι εφόσον θα τα έχω εκτος κτήματος πρέπει να τα πυροσφραγγίσω.

    Τα ερωτηματα ειναι το εξής:
    1)Πως θα ειμαι καλυμένος μέχρι να πάρω αριθμο και τα πυροσφραγγίσω, εννοώ σε περιπτωση κλοπής κλπ.

    2) Οταν αγορασα τα πρώτα 2 δεν πήρα κάποιο αποδεικτικο και αν ξεχειμωνιάσουν επιτυχως η ιδέα ειναι να τα χωρίσω σε περισσοτερα και να αγοράσω όσα χρειαστει για να συμπληρώσω τη δεκάδα (ισως και 12κάδα). Ποιος ειναι ο τροπος για να αποδειξω την αποκτηση μελισσοσμηνών?

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμμη για την κατάχρηση του χώρου.
    Μανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάνο το τηλ μου είναι 6973217972 ή στείλε μου το mail σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάρκο φίλε το ξέρω,απλα κάπου το είχα διαβάσει και δεν σου απάντησα γιατι ήθελα να βρω το χαρτί και να ήμουν σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Δημήτρη το mail μου ειναι: manosof@gmail.com

    Ειπα να μην πάρω τηλ για να μην πέσω σε ακατάλληλη ώρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή